dinsdag 16 augustus 2016

Kennismakingsdagen bij SailWise

Kom samen met uw revalidanten sporten bij SailWise 

Actief bewegen en sporten levert een belangrijke bijdrage aan het herstelproces van een revalidant. Bij SailWise, ruim 40 jaar aanbieder van aangepaste watersport in Nederland, ervaren we dit in de praktijk. Al vele jaren ontvangen wij op onze aangepaste accommodaties revalidatiecentra die deelnemen aan onze watersportactiviteiten. Door de juiste aanpassingen, kan iedereen hier (leren) watersporten.

Annette Jacobs van Adelante: “De aanpak bij SailWise bevordert het welzijn en de gezondheid van revalidanten. Mensen gaan weer dingen durven en doen, worden geactiveerd, verleggen grenzen. Ze doen weer mee, de wind maakt immers geen onderscheid. Meer revalidanten zouden dit moeten kunnen doen.”

Dit bracht SailWise op het idee om kennismakingsdagen te organiseren. Komt u ook op 3 of 6 oktober?

Wilt u kennismaken met SailWise en haar aanbod? Dan bent u van harte welkom op 3 of 6 oktober tijdens de speciale kennismakingsdagen voor revalidatie-instellingen op onze accommodatie Robinson Crusoe in de Loosdrechtse Plassen. U bent welkom op deze dag samen met uw revalidanten. Er is plek voor totaal 6 personen van uw centrum. Bij voorkeur 3 tot 4 revalidanten van uw centrum en bijvoorbeeld 2 tot 3 collega’s die bewegen of sport inzetten als onderdeel van het revalidatieproces. Deelnemers worden op het eiland begeleid door een professionele staf en een groot aantal vrijwilligers. Zij zorgen gezamenlijk voor de invulling van alle veilige randvoorwaarden, zorg en begeleiding op deze dag.

Programma

Aanvang van het programma is om 10.00 uur. Na een introductie en rondleiding op het eiland, gaan we met elkaar lunchen. In de middag gaan we het water op. Het programma is rond 16.30 uur afgelopen. Deelname is kosteloos. Wij vragen u wel zelf het vervoer naar de kade in Oud-Loosdrecht te organiseren.

Opgave

U kunt zich opgeven voor deelname via: boekingen@sailwise.nl, onder vermelding van ‘Aanmelding kennismakingsdag oktober’. Opgeven kan tot en met uiterlijk 22 september 2016.

Geeft u in uw mailbericht het volgende aan:

  1. Op welke dag u wilt komen (3 of 6 oktober).
  2. De naam van het revalidatiecentrum.
  3. Wie contactpersoon voor deze dag is (naam, mailadres en telefoonnummer).

Er is plaats voor 5 revalidatiecentra per dag. Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding. Wij sturen u na aanmelding een bevestiging toe samen met een invullijst voor uw deelnemers.

Vragen?

Neem contact op met Karen van den Berg: (06) 531 261 57, k.vd.berg@sailwise.nl 

Zie voor meer informatie over SailWise: www.sailwise.nl