dinsdag 6 augustus 2013

ParaGamesBreda!

ParaGamesBreda! is een van de grootste evenementen voor gehandicapte sporters ter wereld. Alleen de Paralympics, de World Wheelchair en AMputee Games zijn nog groter. Een verschil met deze evenementen is dat het bij de ParaGamesBreda! niet alleen draait om topprestaties, maar ook om gelijkwaardigheid en participatie van sporters met een functiebeperking. ParaGamesBreda! biedt naast het wedstrijdgedeelte ook een groot aantal andere sportactiviteiten en clinics aan. Zo kunnen velen kennismaken met vernieuwende takken van sport. Hiermede hoopt ParaGamesBreda! mensen met een handicap aan te zetten tot beweging en/of sport.

Van 10 oktober  tot en met 13 oktober 2013 is Breda de locatie voor de vijfde Games. Op dit moment is de organisatie druk bezig met het evenement.  De ParaGamesBreda! heeft minimaal 20 verschillende sporten  op zowel breedte en topsportniveau.

Basketbal, rugby, showdown, roeien, hockey en paardensport maken onder andere deel uit van deze sporten. Via onze Facebookpagina en onze website www.paragamesbreda.nl  blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Belangstellende sporters en sportverenigingen kunnen zich nog opgeven via ons email adres: info@paragamesbreda.nl.

De ParaGamesBreda! is uiteraard afhankelijk van vrienden zoals vrijwilligers, sponsors en supporters. Heeft u interesse om de ParaGamesBreda! persoonlijk of financieel te steunen neem dan contact met ons op of kijk op onze website onder het hoofdstuk Sponsors.