maandag 20 juli 2015

Paralympische Talentdag 4 Oktober

Foto: NOC*NSF Paralympische Talentdag

Op zondag 4 oktober vindt de Paralympische Talentdag 2015 plaats in Doorn. NOC*NSF organiseert samen met de verschillende sportbonden de jaarlijkse Paralympische Talentdag. Talenten kunnen zich hier aanmelden.

Na een succesvolle Talentdag afgelopen jaar op Sportcentrum Papendal, wordt dit jaar het Militair Revalidatiecentrum in Doorn als locatie gebruikt. Tijdens deze dag beoordelen bondscoaches van verschillende zomersporten de potentie van de ingeschreven sporters. NOC*NSF en de sportbonden bieden de meest kansrijke sporters de mogelijkheid om direct in het programma van de nationale selectie opgenomen te worden. Als een langere weg nodig is, wordt gezorgd voor een goede trainingssituatie. 

De volgende sporten zijn aanwezig: atletiek, bankdrukken, wielrennen, tafeltennis, rolstoelbasketbal, boccia, handboogschieten, schietsport, roeien, zitvolleybal, zwemmen, triathlon, badminton.

Ga voor meer informatie en het inschrijfformulier naar: http://www.paralympisch.nl/ook-goud-winnen/zoektocht-paralympisch-talent. Kan je niet op 4 oktober? Geen probleem, er is ook nog een talentherkenningsavond op 17 december.